Κατσαφάρα Δήμητρα

Κατέρχομαι για πρώτη φορά υποψήφια στις Δημοτικές εκλογές, με το συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» και επικεφαλής τον Δημήτρη Κωστούρο.
Δε σας κρύβω ότι η πρόταση του Δημάρχου να συμμετάσχω ενεργά ήταν ιδιαίτερα τιμητική για μένα. Ταυτόχρονα όμως με προβλημάτισε, με φόβισε, μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι και κρίσιμοι, με τον καθένα από μας να κουβαλάει άγχη και ανησυχίες και να βιώνει αρκετά προβλήματα, με την ένταση και την αγωνία να συνιστούν αναπόσπαστα στοιχεία τις καθημερινότητά μας.
Είδα την πρόταση όμως και ως μια ευκαιρία. Μία ευκαιρία για περισσότερη δημιουργία, προσφορά και αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μου, μικρούς και μεγάλους.
Σέβομαι τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται αυτήν τη στιγμή στο Δήμο μας από τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθεί να λύσει προβλήματα που απασχολούν χρόνια την τοπική μας κοινωνία.
Έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, είμαι πεπεισμένη ότι θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο τους, δείχνοντας ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, τα παιδιά μας, το μέλλον του τόπου μας.

Δήμητρα Αθαν. Κατσαφάρα
Πολιτικός Μηχανικός