Ψυχογιός Βαγγέλης

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό: “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα.”

 Η έννοια του πολίτη εμπεριέχει στην ουσία της τη συμμετοχή στα κοινά, το ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στην πόλη, στις ζωές δηλαδή των ανθρώπων. Αν θέλω να ευχαριστήσω για κάτι το δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο, είναι γιατί με την παρουσία του τα τελευταία αυτά χρόνια δίνει ξανά περιεχόμενο σε μια τόσο σπουδαία έννοια, τόσο ουσιώδη ιδιότητα για κάθε έναν άνθρωπο. Με το έργο που παρήγαγε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, έδωσε ξανά αισιοδοξία για καλύτερες μέρες στον τόπο μας. Τελικά, έδωσε το έναυσμα για συμμετοχή στη δημιουργία μιας πόλης που αξίζει το καλύτερο και πρέπει να της προσφέρουμε το καλύτερο. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού: “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα.” υπηρετεί αυτό ακριβώς το στόχο: να συμβάλω προσωπικά στο στόχο της συλλογικής ευημερίας.

Έργο για τη βελτίωση της ζωής μας σήμερα, σχέδιο για το αύριο, η συνταγή της επιτυχίας έχει ήδη αρχίσει να εκτελείται στη Δήμο μας. Αυτό το δρόμο οφείλουμε να συνεχίσουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

 

 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1949 στην ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ Καρνεζεικων από γονείς Αρκάδες αγροτοκτηνοτρόφους . Αποτελώ το 5ο μέλους εξαμελούς οικογενείας.
Απεφοίτησα από το γυμνάσιο Ναυπλίου το έτος 1967 και σπούδασα στο Πολυτεχνείο Θες/νίκης ως Πολιτικός Μηχανικός. Υπηρέτησα στην αεροπορία ως δόκιμος Αξιωματικός και από το 1976 άνοιξα γραφείο στο Ναύπλιο και ασχολήθηκα με μελέτες ιδιωτικών έργων την δε τελευταία πενταετία ασχολήθηκα με την κατασκευή διαμερισμάτων. Ασχολήθηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον ποδοσφαιρικό αθλητισμό και διετέλεσα και πρόεδρος.
Επίσης διετέλεσα πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Ναυπλίου.
Η σύζυγος μου είναι από τη Θάσο και έχω και δύο γιούς αρχιτέκτονες που με διαδέχθηκαν στο γραφείο μου με την συνταξιοδότηση μου το έτος 2012.