Απόψεις

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει αρχίσει.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει αρχίσει.

Λίγες μέρες απομένουν και η παράταξή μας είναι πανέτοιμη, «ετοιμοπόλεμη» και πάνω απ’ όλα αισιόδοξη για τη νίκη. Το ψηφοδέλτιο μας είναι δυναμικό  στελεχωμένο  με αξιόλογους ανθρώπους, που διακρίνονται για την κοινωνική, πολιτιστική και συνδικαλιστική τους δράση.

Εγώ δεν είμαι πολιτικός ούτε έχω πολιτικούς φίλους. Αποφάσισα όμως να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, γιατί νομίζω ότι σήμερα κανείς δεν δικαιούται πια να απέχει από τα κοινά. Πιστεύω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί μπορεί να επηρεάσει άμεσα και γρήγορα την καθημερινότητα όλων μας. Έχω την εμπειρία και την κοινή λογική να διαχειρισθώ σύνθετα θέματα με επιτυχία. Ως πολιτικός μηχανικός και προϊσταμένη Δομών και Περιβάλλοντος στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας είμαι εκπαιδευμένη να παίρνω γρήγορα αποφάσεις.

Το στοίχημα μιας παράταξης πρέπει να είναι η επόμενη μέρα των εκλογών και όχι η νίκη αυτή καθ’ αυτή. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του τόπου. Επειδή πιστεύω πως η δική μας παράταξη διαθέτει τα εχέγγυα, το ανθρώπινο δυναμικό, το πρόγραμμα, τη δυνατότητα, τη διάθεση και τη γνώση γι’ αυτό… συμπαραταχθείτε μαζί μας.

Την Κυριακή επιλέξτε την Επόμενη μέρα του τόπου σας, επιλέξτε «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Δήμητρα Κατσαφάρα