Απόψεις

Η επόμενη μέρα θα είναι μια ξεχωριστή μέρα!

Η επόμενη μέρα θα είναι μια ξεχωριστή μέρα!

Η χώρα μας ζει τη πιο κρίσιμη περίοδο στη μεταπολεμική Ιστορία της. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού βρίσκεται σε κατάσταση πρωτοφανούς κρίσης ,δίχως δουλειά ,δίχως φαγητό και το σπουδαιότερο δίχως όνειρα και ελπίδα! Οι εκλογές της 18ης ΜΑΙΟΥ εκ των πραγμάτων λαμβάνουν τεράστια σημασία , γιατί ;….γιατι θα δώσουμε το δικαίωμα σε κάποιους να διαχειριστούν τις τύχες μας για 5 χρόνια, σε μια εποχή απομυθοποίησης ,πλουραλισμού απόψεων, αόριστων εξελίξεων και μεγάλων συμφερόντων.

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στις κοινωνικές δομές είναι πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, χωρίς να είναι κανείς βέβαιος για πόσο ακόμη θ’ αντέξει. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι το μεγάλο στοίχημα. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η βάση και τα θεμέλια της κοινωνίας ,είναι σαν το φυτό .που άμα έχει υγιείς ρίζες ευδοκιμεί.

Η παράταξη μας ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ με επικεφαλής το Δημήτρη Κωστούρο θέλει και μπορεί ,έχει όνειρα και ελπίδες ,έχει πρόγραμμα και ιδέες ,έχει ανθρώπους άξιους και ικανούς να δουλέψουν για το συμφέρον όλων. ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.  Η επόμενη μέρα θα είναι μια ξεχωριστή μέρα!

Σωτήρης Μανός

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος