Απόψεις

Σε τελική ευθεία το έργο αποχέτευσης σε Δρέπανο και Πλάκα

Σε τελική ευθεία το έργο αποχέτευσης σε Δρέπανο και Πλάκα

του Γιώργου Καχριμάνη*

Η έγκριση των τευχών δημοπράτησης για το έργο της αποχέτευσης Δρεπάνου και Πλάκας, που με λίγα λόγια σημαίνει ότι η δημοπράτηση έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία, θα σημάνει και την οριστική λύση ενός μεγάλου προβλήματος για την περιοχή μας.
Η σημαντική αυτή εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στην προηγούμενη επιτυχία του Δήμου να εντάξει στο ΕΣΠΑ και την επέκταση της Πλάκας, περιοχή- καμάρι και πηγή εσόδων για όλη την περιοχή και ευρύτερα το Δήμο μας.

Παρά τις όποιες προσπάθειες να υποβαθμιστούν οι θετικές εξελίξεις για τον τόπο, είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οι τουριστικές περιοχές του πρώην Δήμου Ασίνης  αποτελούν και θα αποτελέσουν το μοχλό ανάπτυξης για ολόκληρο το Δήμο.

Είναι ανάγκη να αντιληφθούν  όλοι ότι δεν υπάρχει χώρος για μικροπολιτική σε έργα πνοής. Όλοι μας έχουμε ευθύνη και γι αυτά που λέμε και περισσότερο γι αυτά που κάνουμε. Ο στόχος είναι ένας , να κάνουμε καλύτερη την ποιότητα ζωής μας σε μια καθημερινότητα που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση.

Αυτή είναι η προτεραιότητα και η δέσμευση της δημοτικής παράταξης: «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα.», αυτή είναι ήδη η πραγματικότητα των πράξεων της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

* Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»