Γόνιμη συνάντηση εργασίας Δήμαρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου με τον Δήμαρχο του Στρασβούργου Ρόναλντ Ρις

%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%89Εξαιρετικά γόνιμη συνάντηση εργασίας είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με τον Δήμαρχο του Στρασβούργου Ρόναλντ Ρις , στο περιθώριο της συνάντησης του Club Strasbourg .

Οι δύο Δήμαρχοι, με κοινό χαρακτηριστικό την βαριά ευθύνη της θέσης τους , έθεσαν ως κύρια θέματα συζήτησης σημαντικούς τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης .

Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με τον Δήμαρχο Στρασβούργου Ρόναλντ ΡιςΣυγκεκριμένα ανέπτυξαν θέσεις και προτάσεις που αφορούν τον τουρισμό, τις αστικές συγκοινωνίες ,την διαχείριση των απορριμμάτων , τον φωτισμό και την αντιμετώπιση του θέματος των  αδέσποτων ζώων.

Στη συνέχεια σε γεύμα που παρέθεσε  ο Δήμαρχος του Στρασβούργου αντάλλαξαν δώρα και ο κ. Κωστούρος  προσκάλεσε τον κ.Ρις στο Ναύπλιο , ο οποίος αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση , εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την φυσική ομορφιά του Δήμου Ναυπλιέων .

Συγχρόνως , συνεχάρη τον κ .Κωστούρο για το έντονο ενδιαφέρον του όσον αφορά την επίλυση προβλημάτων των πολιτών ,αλλά και την ανάπτυξη της περιοχής.