Δημήτρης Κωστούρος: Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί ένα από τα πιο φωτεινά σύμβολα της πίστης των Ελλήνων σε ιδανικά και αξίες

dsc_0386Σήμερα το μήνυμα της επετείου είναι περισσότερο από ποτέ ζωντανό και επίκαιρο. Είναι μήνυμα αφύπνισης και κινητοποίησης της συλλογικής συνείδησης και προσπάθειας στον αγώνα της καθημερινότητας και όχι μόνο.
Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί ένα από τα πιο φωτεινά σύμβολα της πίστης των Ελλήνων σε ιδανικά και αξίες . Και φυσικά επιβεβαιώνει την πρόταξη του συλλογικού συμφέροντος όταν διακυβεύονται αυτά. Σ ‘ αυτό το προσκλητήριο ανταποκρίθηκε η γενιά του ’40 …Πολέμησε και νίκησε .

Σ’ αυτό το προσκλητήριο η σημερινή γενιά με την παρουσία της στις μαθητικές παρελάσεις έδωσε το μήνυμα της αισιοδοξίας και της θέλησης για κάθε αγώνα .

Συγχρόνως όμως , καλεί εμάς όλους τους μεγαλύτερους ,από όποια θέση κι αν βρίσκεται ο καθένας μας , να διδάξουμε με λόγια και με πράξεις ότι με πνεύμα σύμπνοιας συνοχής και αλληλεγγύης μπορεί να επιτευχθεί κάθε στόχος…..

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά !
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ