Επικαιρότητα

Άνοιγμα του Δήμου Ναυπλιέων στη Γερμανία και σύσφιξη των σχέσεων με την αδελφοποιημένη πόλη του Ottobrunn

Άνοιγμα του Δήμου Ναυπλιέων στη Γερμανία και  σύσφιξη των σχέσεων με την αδελφοποιημένη πόλη του Ottobrunn

germania2
Συγχαρητήρια επιστολή και συμβολικά δώρα από το Ναύπλιο απέστειλε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος προς τη δημοτική σύμβουλο του Ottobrunn κ. Andrea Seeböck, υπεύθυνη αδελφοποιήσεων του δήμου Ottobrunn, με την ευκαιρία του ορισμού της ως αντιπροέδρου του Μουσείου «Όθων, βασιλιάς της Ελλάδας» που βρίσκεται στο Ottobrunn. Παράλληλα απέστειλε επιστολή στο δήμαρχο του Ottobrun κ. Thomas Loderer όπου τόνισε τους στενούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο πόλεις και εξέφρασε την ευχή για περαιτέρω συνεργασία και αμοιβαία υποστήριξη για την επίτευξη κοινών στόχων.

Την ανάδειξη των φιλικών σχέσεων του Δήμου Ναυπλιέων με τη Γερμανία και την ελληνογερμανική κοινότητα επιβεβαιώνουν η πρόσφατη επίσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπλίου αντιπροσωπείας της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης. Αξιοσημείωτη είναι και η εκτεταμένη αναφορά στον 3ο Μαραθώνιο Ναυπλίου από το γνωστό δίγλωσσο διαδικτυακό περιοδικό www.Jopa-News.com με έδρα τη Γερμανία.  .

 

Η κ. Andrea Seeböck, δημοτική σύμβουλος του Ottobrunn και νέα αντιπρόεδρος του Μουσείου «Όθων, βασιλιάς της Ελλάδας» κρατώντας δώρα και συγχαρητήρια επιστολή εκ μέρους του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου. Μαζί της ο Δήμαρχος του Ottobrunn κ. Thomas Loderer και φίλοι του Μουσείου