Επικαιρότητα

Η συγκέντρωση της παράταξης μας ''ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ''...Δημήτρης Κωστούρος: ''Η πόρτα μας θα είναι ανοιχτή πάντα σε όλους''!!!

Η συγκέντρωση της παράταξης μας ''ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ''...Δημήτρης Κωστούρος: ''Η πόρτα μας θα είναι ανοιχτή πάντα σε όλους''!!!

Συγκέντρωση πραγματοποίησε η παράταξη μας ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ με παρόντες όλους αυτούς που πάλεψαν πριν περίπου έναν χρόνο για έναν κοινό στόχο, όχι για την προσωπική προβολή ή την καρέκλα αλλά για έναν καλύτερο Δήμο για όλους, γι’ αυτούς που ήταν και είναι μαζί μας αλλά και γι’ αυτούς που δεν ήταν και μπορεί και να μην είναι. Η διάκριση στο λεξιλόγιο όλων αυτών που κατέχουν θέσεις στον Δήμο από την παράταξη μας, δεν υπάρχει.

Άλλωστε όπως είπε και στην ομιλία του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος, αυτή θα είναι η τελευταία κλειστή συγκέντρωση και την επόμενη φορά θα συμμετέχει όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει αλλά και να ξέρει να ακούει.

epomeni4

Αυτή την στιγμή το ‘’δεν περισσεύει κανείς’’ ταιριάζει απόλυτα στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι μας και στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα μας.

Ο Δημήτρης Κωστούρος στην ομιλία του προς τα μέλη, άνοιξε την καρδιά του και είπε αυτό που πιστεύει και αυτό που θα έλεγε όποιος έχει αυτογνωσία αλλά και θάρρος, θάρρος γιατί θα μπορούσε κάλλιστα να επαναπαυθεί στην καρέκλα του Δημάρχου και να εκμεταλλευτεί την νίκη της παράταξης βγάζοντας προς τα έξω ότι αυτός είναι ο νικητής και ότι μόνος του τα κατάφερε.

epomeni3

Είπε λοιπόν: ‘’Η παράταξη είχε 147 ανθρώπους που πάλεψαν για να μαζευτούν 10.800 ψήφοι και εγώ σήμερα να είμαι Δήμαρχος. Δεν τους πήρα μόνος μου, έτρεξαν όλοι μαζί μου και αυτό τους το οφείλω. Είναι όλοι τους πολύ σημαντικοί και το αναγνωρίζω, τους υπολογίζω όλους. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. Αν δεν υπήρχατε εσείς εγώ δεν θα είχα κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα και γι αυτό σας ευχαριστώ.

Είναι η τελευταία φορά που μαζευόμαστε μόνο τα μέλη, από την επόμενη σας καλώ να φέρετε μαζί σας όποιον θέλει να πάει ο Δήμος μπροστά, η πόρτα της παράταξης πρέπει να ανοίξει. Το γραφείο μου θα είναι πάντα ανοικτό, το γραφείο δεν είναι του Κωστούρου , το γραφείο είναι όλων σας. Τα προβλήματα είναι πολλά και χρειαζόμαστε τους πάντες.

Είμαι διαθέσιμος σε όλους αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν , ζούμε στην δυσκολότερη εποχή, αναλάβαμε τον Σεπτέμβριο του 2014, μετά πηγαίναμε από εκλογές σε εκλογές και δημοψήφισμα , καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπήρχε δημόσια διοίκηση. Σταμάτησαν όλα τα έργα. Παρ’ όλα αυτά λειτουργήσαμε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

epomeni5Ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε πόρους ακόμα και για τα αυτονόητα, τα καταφέραμε όμως, τουριστικά αν δεν υπήρχαν τα κάπιταλ κοντρόλ θα ήταν η καλύτερη χρονιά την τελευταία δεκαετία. Υπερέβαλαν εαυτό όλοι, από 420 υπαλλήλους που είχε ο Δήμος, βρέθηκε με 190, έγινε ολόκληρη αναδιάρθρωση στον Δήμο.

Ολοκληρώνονται αναπλάσεις, έχουν γίνει σημαντικά βήματα σε όλα τα μεγάλα θέματα. Ο Δήμος αυτή την στιγμή παίρνει 350.000 ευρώ τον μήνα την στιγμή που η μισθοδοσία μόνο είναι 410.000 ευρώ, κάνουμε μαγικά για να τα καταφέρουμε.

Για το σχέδιο δράσης και τα έργα της επόμενης τετραετίας, θα βγουν όλα από εσάς, πρέπει να συμμετέχουν όλοι, να ανταλλάσσουμε ιδέες για να έχουμε τις πιο σωστές λύσεις, όλοι πρέπει να ενημερώνονται και όλοι είναι απαραίτητοι.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε υπηρέτες όλων των δημοτών, η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους.’’

Αμέσως μετά έγινε συζήτηση ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και τον Δημήτρη Κωστούρο από την οποία βγήκαν πολλά και σημαντικά θέματα. Κατατέθηκαν πολλές ιδέες για το καλύτερο αύριο του Δήμου μας και σίγουρα λύθηκαν πολλές απορίες.

Η επόμενη συγκέντρωση θα είναι ανοιχτή για όλους και το ραντεβού θα δοθεί πολύ σύντομα.