Επικαιρότητα

Κολυμβητήριο ''ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΒΕΡΗΣ'' - Τιμή σε έναν μεγάλο δάσκαλο από τον δήμο Ναυπλιέων

Κολυμβητήριο ''ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΒΕΡΗΣ'' - Τιμή σε έναν μεγάλο δάσκαλο από τον δήμο Ναυπλιέων

Στην γεμάτη ασφυκτικά αίθουσα του αναψυκτηρίου, στο κολυμβητήριο Ναυπλίου, έγινε η τελετή ονοματοδοσίας του Κολυμβητηρίου, για τον κυρ Κώστα, τον Μακάριο, τον Κωστα Γκούβερη. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος είχε προτείνει να μετονομαστεί το κολυμβητήριο Ναυπλίου, σε Κολυμβητήριο  ”Κώστας Γκούβερης” και την Κυριακή το μεσημέρι αυτή η πρόταση υλοποιήθηκε κιόλας. Το όνομα πλέον του κυρ Κώστα αναγράφεται στην είσοδο του κολυμβητηρίου με μεγάλα γράμματα.

dsc 0135

Ο κ.Κωστούρος στην ομιλία του έκανε μία αναδρομή σε όλα αυτά που έχει πετύχει ο κ.Γκούβερης γιατί πολλοί όπως είπε τον είχαν απομυθοποιήσει, βλέποντας τον να πηγαίνει καθημερινά από το σπίτι του με τα πόδια στο καφενείο ή να σταματά έξω από το κολυμβητήριο. Πρέπει όμως να ξέρουν ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, τι έχει προσφέρει στον αθλητισμό της πόλης μας, τι έχει προσφέρει στα εκατοντάδες,ισως και χιλιάδες παιδιά που έχουν μάθει να κολυμπούν χάρις σε αυτόν.

dsc 0127

Ήταν όλοι εκεί σήμερα, σε μια ημέρα που άνηκε ολοκληρωτικά στον κ.Γκούβερη, πολλοί ομιλήτές συγκινημένοι προσπάθησαν να θυμηθούν και διηγηθούν ιστορίες, κάποιοι τα κατάφεραν, κάποιοι άλλοι από την συγκίνηση δεν μπόρεσαν. Πραγματικά, η συγκίνηση που υπήρχε στην αίθουσα του αναψυκτηρίου δεν μπορεί να περιγραφεί.

dsc 0159

Σε αυτήν την εκδήλωση τιμής για τον ”Μακάριο”, παρευρέθησαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ.Μπούκουρης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ.Καλκούνου, οι Αντιδήμαρχοι κ.Καχριμάνης και κ.Μπακέας και πολλοί άλλοι για να τιμήσουν τον δάσκαλο που ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους να ασχοληθούν με το υγρό στοιχείο, Κώστα Γκούβερη.