Επικαιρότητα

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2015, Νέες Πρωτοβουλίες

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2015, Νέες Πρωτοβουλίες

Παρουσία του Υπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Βασίλη Σιδέρη , του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Μπόλλα και με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου, Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, παρουσία όλων των Κρατικών, Τοπικών, Δημοτικών και Εθελοντικών φορέων της Αργολίδας έγινε η παρουσίαση των Νέων Πρωτοβουλιών που αποφάσισε η Ο.Ε. του 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίουπου είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015. Ο Πρόεδρος της Ο.Ε. Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Δήμου που ξεκίνησε το 2014 με την επιτυχημένη διοργάνωση ενός μεγάλου και σημαντικού δρομικού αθλητικού γεγονότος στο Ναύπλιο και παρουσίασε τις Νέες πρωτοβουλίες τις Οργανωτικής Επιτροπής:Ανακοίνωσε τον Κοινωνικό Φορέα στον οποίο θα αποδοθούν, όπως και το 2014, όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την συμμετοχή των δρομέων στο αγώνα δρόμου των2,5 χλμ., αλλά και από άλλες πρωτοβουλίες, που είναι «τα γεύματα Αγάπης της Ενορία της Ευαγγελίστριας»Παρουσίασε μία ακόμη πρωτοβουλία της Ο.Ε. του Μαραθωνίου Ναυπλίου, με Θέμα την έναρξη ενός προγράμματος «Προετοιμασίας των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων»για την άθληση και την συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους πολίτες ανεξαρτήτου Ηλικίας και είναι δωρεάν.

φορέας Υλοποίησης είναι, η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας» και με την Αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ).

Ανακοίνωσε την ένταξη στις Αγωνιστικές Εκδηλώσεις του Μαραθωνίου και του Προγράμματος « Συμμετοχικής Ημιμαραθώνιας Ποδηλασίας».

Το αγώνισμά θα προηγηθεί όλων των άλλων την Κυριακή 15/03/15, θα γίνει στην απόσταση των 21,1 χλμ., δεν θα έχει αγωνιστική διαδικασία, θα συμμετέχουν όλες οι ηλικίες με το ποδήλατο τους και με τα ποδήλατα του προγράμματος του Δήμου.

Λεπτομέρειές θα ανακοινωθούν μέσα από την Ιστοσελίδα της διοργάνωσης.            Ο συμμετοχικός αυτός συνδυασμός δύο διαφορετικών κατηγοριών αγωνισμάτων, γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ανακοίνωσε την διοργάνωση μεγάλης «Συναυλίας την Κυριακή 15/03/15», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου και με την οποία θα κλείσουν οι εκδηλώσεις του Μαραθωνίου. Τα όποια έσοδα προκύψουν θα διατεθούν και πάλι για «τα γεύματα Αγάπης της Ενορία της Ευαγγελίστριας» Λεπτομέρειές για την Συναυλία, θα ανακοινωθούν μέσα από την Ιστοσελίδα της διοργάνωσης

Αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία της συμμετοχής στις εκδηλώσεις του 2015 οργανωμένα της «Σχολικής κοινότητας», και ευχαρίστησε προσωπικά για αυτήν την συνεργασία, τον Δ/ντη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Γαληνό Ιωάννη και τον Δ/ντη Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Δαρσινό Κων/νο

Τέλος ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Ο.Ε. για την διάθεσή τους να συμβάλλουν στην προσπάθεια του Δήμου Ναυπλιέων και όλους τους Θεσμικούς (Αστυνομική Δ/νση και Τροχαία Ναυπλίου, Λιμεναρχείο,Πυροσβεστική, ΚΕΜΧ) και Εθελοντικούς φορείς (1οΣύστημα Προσκόπων, ΣΚΚΑ Αργολίδας, ΦΙΛΜΑ, Σαμαρείτες ΕΕΣ. Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και Εθελοντές Δήμου Ναυπλίου).