Επικαιρότητα

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Το Ναύπλιο αναδεικνύεται σε κορυφαίος προορισμός της χώρας!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Το Ναύπλιο αναδεικνύεται σε κορυφαίος προορισμός της χώρας!

Με επιτυχία που ξεπερνά και φέτος κάθε προσδοκία, οι πασχαλινές εκδηλώσεις του Δήμου μας ανέδειξαν το Ναύπλιο σε κορυφαίο προορισμό της χώρας αποτελώντας έτσι την καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο μας.  Τα εγκωμιαστικά σχόλια των επισκεπτών, η προβολή της πόλης από τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ και η ικανοποίηση των δημοτών και των επαγγελματιών, όπως εκφράζονται ποικιλοτρόπως, είναι η καλύτερη “ανταμοιβή” για όλους όσοι εργάστηκαν με ζήλο για την επιτυχία των εκδηλώσεων.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των συμπολιτών και των επισκεπτών της πόλης, η δημοτική αρχή προετοίμασε μια σειρά εκδηλώσεων εναρμονισμένων με το πνεύμα της εορτής του Πάσχα. Τη δική της σημασία στην επιτυχία της μεγάλης γιορτής είχε η επιμονή που δείξαμε στην ενημέρωση και ανάδειξη όλων των εκδηλώσεων που διοργάνωσαν οι φορείς της πόλης.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι εκδηλώσεις των χορωδιών, της φιλαρμονικής, η αναβίωση εθίμων, οι ξεναγήσεις των επισκεπτών στην πόλη, η συμμετοχή των παιδικών ομάδων και οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πελοποννήσου που στο σύνολό τους προσέδωσαν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο Ναύπλιο. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ο στολισμός του Μεγάλου Δρόμου, ο οποίος προήλθε από την αγαστή συνεργασία των καταστημάτων και του ΔΟΠΠΑΤ. Για άλλη μια χρονιά, την παράσταση “έκλεψαν” οι εθελοντές της πόλης μας που με την ανιδιοτέλεια και την περίσσεια διάθεση προσφοράς, επέδρασαν καθοριστικά στην ενημέρωση και εξυπηρέτηση τόσο των συμπολιτών μας όσο και των επισκεπτών.

Κάθε μας βήμα εξυπηρετεί το μεγάλο στόχο να κατακτήσει το Ναύπλιο την κυρίαρχη θέση του σε όλη τη χώρα. Με φυγή προς το μέλλον ξεπερνάμε τις δυσκολίες του σήμερα αλλά και τις αντιλήψεις που θέλουν να κρατήσουν τον τόπο μας προσκολλημένο σε μια εικόνα μιζέριας που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα και, πρωτίστως, στην Ιστορία, την ομορφιά και τις δυνατότητες μιας πόλης που μπορεί και θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση.