Επικαιρότητα

Ξεκίνησαν οι Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας στην Αγία Τριάδα

Ξεκίνησαν οι Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας στην Αγία Τριάδα

Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Χώρου 2Χ18μ. Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου,  λαμβάνουν χώρα στην Αγία Τριάδα, στο κλειστό γυμναστήριο, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, τον σύλλογο Α.Ο Μέρμπακα και τον Δήμο Ναυπλιέων.

toxo 02

Την Παρασκευή το βράδυ πραγματοποιήθηκε έναρξη των αγώνων παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε την πολύ σημαντική προσφορά του συλλόγου Μέρμπακα στο άθλημα της Τοξοβολίας αλλά και το ότι ο Δήμος Ναυπλιέων θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες διοργανώσεις. Στο τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές που συμμετέχουν και καλή διαμονή στους συνοδούς, αφού ο τόπος μας όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ.Κωστούρος είναι σκανδαλωδώς ευλογημένος και όμορφος και μόνο καλές αναμνήσεις μπορεί να έχει κάποιος επισκέπτης του.

toxo 03

Στους αγώνες συμμετέχουν μεγάλα ονόματα όπως ο δεύτερος παγκόσμιος πρωταθλητής στους αγώνες της Αττάλειας στην Τουρκία, Χρήστος Αερικός.

toxo 04

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων δέχτηκε και ένα αναμνηστικό δώρο από την αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας τοξοβολίας για την άριστη φιλοξενία όπως παραδέχτηκαν όλοι, των αποστολών που συμμετέχουν στους αγώνες και σίγουρα ο Δήμος Ναυπλιέων θα επιλεγεί και πάλι για να γίνουν σε αυτόν μεγάλες διοργανώσεις.