Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το ΝΑΥΠΛΙΟ – ARTIVA 1ο YOUTH MUSIC FESTIVAL

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το ΝΑΥΠΛΙΟ – ARTIVA 1ο YOUTH MUSIC FESTIVAL

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το ΝΑΥΠΛΙΟ – ARTIVA 1ο YOUTH MUSIC FESTIVAL που διοργάνωσαν ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ το διήμερο 6-7 Νοεμβρίου με τεράστια επιτυχία αφού και τις δύο ημέρες  η αίθουσες του Τριανόν αλλά και του Βουλευτικού όπου πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ, ήταν ασφυκτικά γεμάτες από κόσμο που χειροκρότησε τα παιδιά που συμμετείχαν και πέρασαν δύο ημέρες γεμάτες τραγούδι και χαρά.

kostouros 2

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, η Δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη και πολλοί ακόμα.

kostouros 32

Όπως είπε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος, η χαρά που δίνουν οι φωνές των μικρών παιδιών δεν μπορεί να μετρηθεί σε χρήμα, πολλοί φωνάζουν ότι τα χρήματα που δίνονται για τον πολιτισμό, είναι χαμένα χρήματα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, η χαρά αυτών των παιδιών και το χαμόγελο που γεμίζουν όλους εμάς όταν τραγουδούν δεν μετριέται σε χρήμα. Θα κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά μας, θα προσπαθήσουμε αυτό το φεστιβάλ να γίνει θεσμός.