Επικαιρότητα

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παρακολούθησε το Σεμινάριο Προπονητών Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει η ΕΟΚ

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παρακολούθησε το Σεμινάριο Προπονητών Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει η ΕΟΚ

Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ  βρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημητρης Κωστούρος για να παρακολουθήσει  το Σεμινάριο Προπονητών Καλαθοσφαίρισης , που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία, στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος (Τουρνουά Παίδων Ενώσεων & Τ.Ε) και φιλοξενείται στην πόλη του Ναυπλίου.

Στο σεμινάριο μίλησαν  οι κ.κ.- Ιωάννης Παπαγεωργίου (Γυμναστής Εθνικής Ομάδας Ανδρών) με θέμα ΄΄ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ΄΄ -Γεώργιος Καλαϊτζής (Προπονητής Καλαθοσφαίρισης Ε.Σ.Κ.Α.) με θέμα ΄΄ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ & ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑ (8-14)΄΄.

dsc 1248

Το συντονισμό του Σεμιναρίου είχε ο Σύμβουλος Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Κώστας Πολίτης, ο Ευρωκόουτς, ο οποίος είχε και εγκάρδια συνομιλία με τον κ.Κωστούρο για αρκετή ώρα, αφού θυμήθηκε διάφορα περιστατικά όταν είχε έρθει για προετοιμασία με την εθνική ομάδα μπάσκετ στο Ναύπλιο.

Ο κ.Πολίτης αλλά και ο υπεύθυνος διοργάνωσης από την ΕΟΚ κ.Κουτραφούρης, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων για την φιλοξενία και μετέφεραν και τις ευχαριστίες του προέδρου κ.Βασιλακόπουλου ο οποίος στην δηλωση του ανέφερε μεταξύ άλλων:  ”Το πανέμορφο Ναύπλιο, μια πόλη με ξεχωριστή παρουσία στην ιστορία της χώρας μας, φιλοξενεί φέτος την τελική φάση των Παίδων. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος απέδειξε εμπράκτως την επιθυμία του να υποδεχτεί αυτή τη διοργάνωση στην πόλη και μέσω αυτής να επιχειρήσει την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.”

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων παρακολούθησε μέρος του σεμιναρίου και συνομίλησε εκτός από τον κ.Πολίτη και με τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιώργο Καλαϊτζή αλλά και τον γυμναστή της εθνικής ομάδας των ανδρών Ιωάννη Παπαγεωργίου.

dsc 1253