Επικαιρότητα

Ο Δήμος Ναυπλιέων έκοψε την πίτα του

Ο Δήμος Ναυπλιέων έκοψε την πίτα του

Στο ξενοδοχείο Αμαλία, ο Δήμος Ναυπλιέων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία όλων των υπαλλλήλων του δήμου και του Μητροπολίτη Αργολίδας κ.Νεκτάριου ο οποίος ευλόγησε και την πίτα ευχόμενος φωτισμό από τον Θεό όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου για το έργο τους και όπως είπε όλοι ζήτανε απο αυτούς περισσότερα πράγματα να κάνουν έχοντας συνεχώς λιγότερες απολαβές να παίρνουν. Οι υπάλληλοι του Δήμου θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για το έργο τους και τις υπηρεσίες που προσφέρουν και είναι μακράν από τον δεύτερο οι πιο παραγωγικοί.

Το δώρο μετά από κλήρωση το πήρε ο υπάλληλος Παναγιώτης Κούρος μαζί με μία μέρα άδεια, ενώ από την πίτα των δημοσιογράφων το φλουρί βρήκε ο εκδότης της εφημερίδας ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ κ.Καλατζής.

dhmos-pita-2016-02
dhmos-pita-2016-03
dhmos-pita-2016-04
dhmos-pita-2016-05
dhmos-pita-2016-06
dhmos-pita-2016-07
dhmos-pita-2016-08
dhmos-pita-2016-09
dhmos-pita-2016-10
dhmos-pita-2016-11

Ο Δήμαρχος Ναυπλίου τόνισε ότι η εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας δεν επιβαρύνει σε καμία περίπτωση τα οικονομικά του Δήμου και κάλεσε όλους αυτούς που σε ανάλογες περιπτώσεις διαδίδουν αμέσως την είδηση ότι ο Δήμος επιβαρύνεται οικονομικά και με κακοπροαίρετη κριτική, να διαδώσουν και τώρα ότι ο Δήμος Ναυπλιέων και το ταμείο του δεν θα επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ για την εκδήλωση αυτή.

Τελειώνοντας πρόετρεψε όλους να είναι Άνθρωποι πρώτα απ’ όλα και να παρέχουν υπηρεσίες σε όποιον έρχεται στον Δήμο σαν να είναι πρώτου βαθμού συγγένειας , αυτό είναι παροχή υπηρεσίας.

Η εκδήλωση έκλεισε με χορό αφού ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να διασκεδάσουν έστω και για μία βραδιά, αφήνοντας για λίγο πίσω τα όποια προβλήματα.