Επικαιρότητα

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας εκφράζει τις Θερμότατες ευχαριστίες του στο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο Δημήτριο

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας εκφράζει τις Θερμότατες ευχαριστίες του στο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο Δημήτριο

Επιστολή με την οποία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν για την εκδήλωση με θέμα «Αφιέρωμα στα 50 χρόνια ελληνικής μουσικής και χορού 1900-1950» απέστειλε ο Επιμορφωτικός σύλλογος Αγίας Τριάδας.

Αναλυτικά η επιστολή:

”Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας εκφράζει τις Θερμότατες ευχαριστίες του στο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο Δημήτριο, στο δημοτικό συμβούλιο και την πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. κα Καλκούνου Πόπη για την καθοριστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσής του με θέμα «Αφιέρωμα στα 50 χρόνια ελληνικής μουσικής και χορού 1900-1950». 

 

Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τη δημοτική σύμβουλο κα Ράλλη Μαρία που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συλλόγου και προσφέρει τη βοήθειά της. 

Η στήριξη του Δήμου, συνδιοργανωτή της μουσικοχορευτικής μας παράστασης, ήταν ουσιαστική, υλική και ηθική. Απέδειξε ότι στις δύσκολες εποχές που περνάμε, ο πολιτισμός συνεχίζει να αποτελεί μια ευχάριστη διέξοδο που μας βοηθά να επικοινωνήσουμε, να διασκεδάσουμε, να αισθανθούμε χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Ευχόμαστε να συνεχιστεί και στο μέλλον η άψογη συνεργασία μας και να εξακολουθήσουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας, ιδίως στα χωριά του, ποιοτική ψυχαγωγία”.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                        Ο Γραμματέας

Nικόλαος Κωστακίτσης        Δημήτριος Λύγδας