Επικαιρότητα

Πανηγυρική επιβεβαίωση της "Επόμενης Μέρας" από την απάντηση Γραμματικόπουλου

Πανηγυρική επιβεβαίωση της "Επόμενης Μέρας" από την απάντηση Γραμματικόπουλου

Όταν έχεις ταυτίσει το συμφέρον σου με το κακό του Δήμου και περιμένεις στη γωνία μόνο για να εκφράσεις τη μιζέρια τότε ότι μάσκα και να φορέσεις σε γνωρίζουμε, είσαι και θα είσαι ΕΣΥ!

Μια απάντηση εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου από τον κ. Γραμματικόπουλο επιβεβαίωσε πανηγυρικά την κραυγαλέα απουσία αντιπρότασης , φανέρωσε την απελπισμένη προσπάθεια του “λόμπι της μιζέριας” να αποκτήσει ηθικό και εξαφάνισε κάθε ελπίδα δημιουργικού διαλόγου!!!

κ. Γραμματικόπουλε  ”σας ευχαριστούμε”

ΥΓ1 : Ήταν απάντηση Πολιτικού Μηχανικού για το master plan αυτή; Πόσο εποικοδομητικό θα ήταν να υπήρχε η διατύπωση μιας πρότασης; Πόσο κοινωνικά ωφέλιμη θα ήταν η στοιχειοθετημένη έκφραση μιας ελάχιστης αντιπροτασούλας; Αντ’ αυτού ειρωνικές βρισιές και χαρακτηρισμοί για το δήμαρχο: (κομπλεξικός, αλαζόνας κλπ) Σε ποιό σχολείο επιπέδου διδάσκεται άραγε όλο αυτό;

ΥΓ2: Ευχαριστούμε επίσης που μας βγάλατε και από τον κόπο να σας απαντήσουμε ξανά..

ΥΓ3:Η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης γι’ αυτό σας καλούμε να διαβάσετε την εισαγωγή της προηγούμενης ανακοίνωσής μας.“Η αντιπολίτευση είναι μια διεργασία σοβαρή , παραγωγική και αποτελεί βασικό συστατικό της δημοτικής δημιουργικής συνέχειας. Η διατύπωση προτάσεων είναι εξαιρετικά αισιόδοξη διαδικασία και η έλλειψη προτάσεων (Νέα Ελπίδα) καταθλιπτικός κατήφορος. Φυσικά με ένα στοιχειώδες προαπαιτούμενο, την Γνώση των γνώσεών μας. (Άλλο μεζονέτες , άλλο διαμερίσματα άλλο αντιπαροχές και άλλο λιμενικά έργα το κατάλαβαν όλοι στο προηγούμενο Δημοτικό  Συμβούλιο ). ”