Επικαιρότητα

Σε χρόνο μηδέν οι ασφαλτοστρώσεις κεντρικών οδικών αρτηριών του Δήμου Ναυπλιέων

Σε χρόνο μηδέν οι ασφαλτοστρώσεις κεντρικών οδικών αρτηριών του Δήμου Ναυπλιέων

Σε χρόνο ρεκόρ για τα τεχνικά δεδομένα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην λεωφόρο Ασκληπιού στο δήμο Ναυπλιέων, και στην οδό 25ης Μαρτίου. Πρόκειται για δύο από τις κεντρικότερες οδούς του δήμου, οι οποίες είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης οδοποιίας που εκτελείται την τρέχουσα περίοδο και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες.

Οι εργασίες στην λεωφόρο Ασκληπιού, από το ύψος του Φουγάρου μέχρι τα όρια του στρατοπέδου ολοκληρώθηκαν, ενώ η ασφαλτόστρωση στην οδό 25ης Μαρτίου μέχρι το ύψος της οδού Νικηταρά ολοκληρώθηκε και αυτή.

Παρών στις εργασίες ήταν ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, συνοδευόμενος από στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας. «Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της περιοχής, κάναμε το παν ώστε η ταλαιπωρία να είναι η μικρότερη δυνατή. Η λεωφόρος Ασκληπιού , αποτελεί έναν από τους κεντρικούς οδικούς άξονες του δήμου μας και δέχεται μεγάλο όγκο οχημάτων και όπως είναι φυσικό είχε υποστεί σημαντικές φθορές. Οι εργασίες γίνονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι διερχόμενοι οδηγοί.. Μέχρι το απόγευμα πιστεύω ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και στην οδό 25ης Μαρτίου. Με προσεκτική δουλειά και με αυστηρούς ποιοτικούς όρους, συνεχίζουμε τις εργασίες σε όλη την έκταση του δήμου, ανακατασκευάζοντας δεκάδες δρόμους ώστε να αποκτήσουν την εικόνα που θα ανταποκρίνεται στις πλέον αυξημένες απαιτήσεις του οδικού δικτύου του Δήμου μας» δήλωσε ο κ. Κωστούρος, ο οποίος είχε συνομιλίες με τους περιοίκους απαντώντας σε ερωτήσεις τους για θέματα της περιοχής τους.

dromos2