Επικαιρότητα

Συνέντευξη τύπου 23 Φεβρουαρίου για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου

Συνέντευξη τύπου 23 Φεβρουαρίου για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων  και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Κωστούρος σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία όλων των Χορηγών, Εκπροσώπων Αθλητών και Τιμωμένων Προσώπων που συμβάλουν στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

H Συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα ΑΤΛΑΝΤΙΚ του Ξενοδοχείου ATHENS PLAZA (Βασ. Γεωργίου Α’ 2 , Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα).

Θα ανακοινωθούν οι νέες πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου, σε Αθλητικό και Τουριστικό Προορισμό. Συγκεκριμένα Θα ανακοινωθούν: οι Χορηγοί που συμβάλουν στην διοργάνωση, τα παράλληλα προγράμματα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία με την συνεργασία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Αργολίδας, το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το τμήμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard, το Εορταστικό – Μουσικό πρόγραμμα και ο δωρεάν Καρδιολογικός έλεγχος που θα γίνει με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, καθώς και τα Τιμώμενα πρόσωπα.

Η παρουσία σας θα είναι για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής,

Δημήτρης Κωστούρος,

Δήμαρχος Ναυπλιέων