Επικαιρότητα

Τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανιωνιου Γιώργο Δέδε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος

Τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανιωνιου Γιώργο Δέδε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου διεξήχθη την Δευτέρα το απόγευμα ανάμεσα στους celebrities Ναυπλίου και τους παλαιμάχους του Πανιώνιου με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

dsc 0208

Την αποστολή του Πανιωνίου ακολούθησαν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Νόνι Λίμα, ο Γιώργος Δέδες, ο Απόστολος Φίλης και πολλοί ακόμα. Πριν την έναρξη του αγώνα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων τίμησε με πλακέτα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Δέδε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης με την σειρά της τίμησε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για την συνεχή στήριξη του και αγάπη για τον αθλητισμό.

dsc 0243

Στην σύντομη ομιλία του ο κ.Κωστούρος τόνισε: Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είσαστε σήμερα εδώ, για το ότι μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου επισκέπτονται την πόλη μας, αλλά και τον σκοπό για τον οποίο ήρθατε που δείχνει ότι πέρα από όλα τα υπόλοιπα και την πορεία στον αθλητισμό που είχατε, σας έκανε πρώτα απ’ όλα ανθρώπους και να νοιαζόσαστε για τους συνανθρώπου σας αυτή την δύσκολη εποχή. Είμαστε ακόμα χαρούμενοι επειδή μαζί με εσάς βρίσκεται κοντά μας και ο Γιώργος Δέδες, τον οποίο θεωρούμε δικό μας γέννημα και ολίγον θρέμα ποδοσφαιρικά, αφού εδώ κλώτσησε για πρώτη φορά την μπάλα. Τον θεωρούμε δικό μας παιδί, δικό μας άνθρωπο. Γι’ αυτό και ετοιμάσαμε μια ιδιαίτερη βράβευση γι’ αυτόν. Τέτοιες ενέργειες, μόνο άνθρωποι του αθλητισμού μπορούν να κάνουν όπως εσείς, να γυρνούν όλη την Ελλάδα και να προσφέρουν. Συγχαρητήρια σε όλους και σας ευχαριστούμε που είστε σήμερα εδώ.