Επικαιρότητα

Τίποτα δεν σταμάτησε τους ''Φευγάτους και Ονειροπαρμένους'' να παρελάσουν στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ του ΝΑΥΠΛΙΟΥ!!!

Τίποτα δεν σταμάτησε τους ''Φευγάτους και Ονειροπαρμένους'' να παρελάσουν στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ του ΝΑΥΠΛΙΟΥ!!!

Η βροχή και ο αέρας, θέλησαν να συμμετέχουν και αυτοί στην μεγάλη γιορτή που είχε στηθεί από νωρίς το πρωί την Κυριακή στο Ναύπλιο. Καρναβαλιστές και μη τους υποδέχτηκαν και όλοι μαζί παρέλασαν στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, έκαψαν τον Βασιλιά Καρνάβαλο, απόλαυσαν τα πυροτεχνήματα και ξεφάντωσαν με μουσική και χορό.

Όπως ήταν φυσικό τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει τις εκδηλώσεις που είχαν ετοιμαστεί, κανένα εμπόδιο δεν μπορούσε να μπει ανάμεσα στην δίψα που είχαν οι συμμετέχοντες στο καρναβάλι του Ναυπλίου, όυτε η δυνατή βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα αλλά ούτε και ο αέρας που δεν έλεγε να σταματήσει.

Τα πάντα έγιναν όπως ακριβώς είχαν σχεδιαστεί από τους υπευθύνους και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, επειδή είχαν σχεδιαστεί όλα άψογα πραγματοποιήθηκε το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2016!!!

Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, δεν την γλίτωσε, κάηκε στο λιμάνι κάτω από τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα του κόσμου χαρίζοντας ένα φανταστικό θέαμα με φόντο το ανυπέρβλητο φρούριο Μπούρτζι.

Τα πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα, κινητά και φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά για να απαθανατίσουν αυτές τις στιγμές που θα θυμίζουν σε όλους πόσο όμορφα πέρασαν στο καρναβάλι του Ναυπλίου 2016.

DYO1
TRIA-150x150
MIA
PENTE
TESS