Επικαιρότητα

Την κινητή μονάδα υγείας του Ερρίκος Ντυνάν επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος

Την κινητή μονάδα υγείας του Ερρίκος Ντυνάν επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, το πρωί της Τετάρτης επισκέφθηκε την κινητή μονάδα υγείας του Ερρίκος Ντυνάν που πραγματοποιεί τις καρδιολογικές εξετάσεις στους συμμετέχοντες στον μαραθώνιο για να μην υπάρξουν τυχόν δυσάρεστα απρόοπτα.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που βρίσκονται στην πόλη του Ναυπλίου για την προσφορά τους στον 3ο Μαραθώνιο Ναυπλίου, πέρασε και αυτός τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε δηλώσεις του ο κ.Κωστούρος μεταξύ άλλων τόνισε: ”Ο Δήμος είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τους επισκέπτες που θα έρθουν για τον Μαραθώνιο και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που έχουν και να περάσουν όμορφα. Για να περάσει κάποιος όμορφα όμως πρέπει να έχει εξασφαλίσει την υγεία του και εμείς σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ερίκος Ντυνάν και θέλω να ευχαριστήσω και τους γιατρούς αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό, κάνουμε έναν προαθλητικό έλεγχο, καρδιολογικό, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να εξασφαλίσουν την διαβεβαίωση που χρειάζεται για να φέρουν εις πέρας τον αγώνα. Το να έχουμε εξασφαλίσει την υγεία των αθλητών είναι ένα πολύ μεγάλο προνόμιο και το Ερρίκος Ντυνάν μας βοηθάει για ακόμη μία φορά. Η προσφορά των γιατρών στον Μαραθώνιο είναι πολύ μεγάλη αν λάβουμε υπόψιν και την περσινή χρονιά, όπου εκτός από τους συμμετέχοντες παρείχαν τις υπηρεσίες τους και σε όλους τους Ναυπλιείς και δούλευαν δεκαοχτάωρα, πράγμα που δεν είχαμε συμφωνήσει αλλά το έκαναν και τους ευχαριστώ για ακόμη μία φορά.

Καλώ όλον τον κόσμο να είναι παρόν την Κυριακή σε αυτό το μεγάλο γεγονός και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες Ναυπλίου για την υποστήριξη τους να γίνει αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Ο Δήμος Ναυπλιέων θα πάει μπροστά και θα αγωνίζεται κάθε μέρα για να πάει μπροστά”.