Επικαιρότητα

1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου στο Ναύπλιο με τεράστια επιτυχία παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου

1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου στο Ναύπλιο με τεράστια επιτυχία παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου

Την δεύτερη  ημέρα του 1ου Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο  παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αλλά και η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ.Πόπη Καλκούνου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στον χαιρετισμό του είπε πως ”ο Δήμος Ναυπλιέων δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους που παράγουν πολιτισμό, η κ.Μαυρούλη είναι ένας τέτοιος άνθρωπος ο οποίος παράγει πολιτισμό. Όποιος και αν είναι αυτός ο οποίος παράγει πολιτισμό , εμείς θα είμαστε δίπλα του. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την κ.Μαυρούλη γιατί δεν έχει βάλει απλά ένα λιθαράκι στον πολιτισμό του Δήμου μας αλλά πολλά περισσότερα. Οι παραστάσεις αυτές και οι εκδηλώσεις μόνο επίπεδο παραπάνω μπορούν να προσθέσουν στα παιδιά μας και σε όλους τους δημότες μας φυσικά”. Τελειώνοντας ο κ.Κωστούρος ευχήθηκε καλή ακρόαση στους παρευρισκομένους.

Η αίθουσα του Βουλευτικού στην οποία και πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ κιθάρας ήταν κατάμεστη από κόσμο και αυτό δείχνει στο τέλος την μεγάλη επιτυχία του 1ου Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου.

festival-kitharas-1
festival-kitharas-3
festival-kitharas-2