Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι…Ο Αναγνωσταράς αποστομώνει Αναγνωσταρά…Χωρίς άλλα σχόλια από εμάς!

Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι…Ο Αναγνωσταράς αποστομώνει Αναγνωσταρά…Χωρίς άλλα σχόλια από εμάς!

Δήλωση κ. Αναγνωσταρά (πριν):

«Μετά το Πάσχα αρχίσανε τα προβλήματα τα οποία είναι μη αντιμετωπίσιμα από τους Δήμους και αυτό βέβαια οφείλεται σε δύο λόγους.

Πρώτον ότι το κεντρικό κράτος, επειδή δεν έχει χρήματα, δεν χρηματοδοτεί τους Δήμους και βλέπετε ότι όλοι οι Δήμαρχοι γι’ αυτό διαμαρτύρονται  και δικαίως διαμαρτύρονται.

Από ‘κει και πέρα γινόταν ορατή μέρα με τη μέρα και η αδυναμία των δημοτών να πληρώσουν τα οφειλόμενα στον Δήμο. Αυτό βέβαια είναι ένα πρόβλημα, το οποίο δεν μπορεί να το ξεπεράσει ο Δήμος και αυτή τη στιγμή δεν έχουν τα χρήματα οι επιχειρηματίες.

Το να προχωρήσεις το μέτρο της κατάσχεσης που προβλέπει ο νόμος, αφενός μεν δεν θα δώσει, δεν θα δώσει χρήματα στον Δήμο γιατί αν υποθέσουμε ότι κατασχέτεις τα πράγματα ή τον εξοπλισμό κάποιου καταστήματος, θα αναγκαστείς να τον βγάλεις σε πλειστηριασμό, να έχεις μια ολόκληρη υπηρεσία να καταμετρήσει και να φυλάξει όλα αυτά τα πράγματα και αυτή την περίοδο που διανύουμε τώρα, δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος να αγοράσει μεταχειρισμένο εξοπλισμό έτσι ώστε…»

Δήλωση κ. Αναγνωσταρά (τώρα):

«Και να πάμε παρακάτω? Δεν μπορείς να λες ότι δεν έχω χρήματα στον Δήμο Ναυπλιέων και ενώ η διπλανή σου πόλη που δεν έχει τα καταστήματα που έχεις εσύ, τις εισπράξεις που έχεις εσύ από τα τραπεζοκαθίσματα, τα  τέλη που πληρώνουν  οι καταστηματάρχες, από τα ξενοδοχεία. Το Άργος, δεν έχει τίποτα μπροστά σε εμάς.»