Η επιτροπή τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων συνεδριάζει σήμερα για 5η φορά

Η επιτροπή τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων συνεδριάζει σήμερα για 5η φορά

Η επιτροπή τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων συνεδριάζει σήμερα για 5η φορά. Τις δύο πρώτες συζητήθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα στηθεί ο προγραμματισμός του δήμου για το επόμενο διάστημα.
Προτασή μας ο Δήμος να χρηματοδοτήσει μελέτη στρατηγικού σχεδιασμού Τουρισμού με ανάδοχο την εταιρεία που θα επιλέξουν τα μέλη της επιτροπής τουρισμού τα οποία είναι όλα εκπρόσωποι φορέων που σχετίζονται με τον τουρισμό αφού πρώτα μέσα από συνεντεύξεις και παρουσιάσεις εξετάσουν αρκετές περιπτώσεις. Αυτό γίνεται και σήμερα στο δημαρχείο Ναυπλίου όπου δύο εταιρείες παρουσιάζουν τη δουλειά τους έτσι ώστε η επιτροπή τουρισμού να διαμορφώσει άποψη.
Ακόμη μία παρουσίαση είχε λάβει χώρα μερικές ημέρες πριν. Θα ακολουθήσουν δύο ακόμη. Ο τουρισμός και το τουριστικό προϊόν είναι ευθύνη όλων μας.
Οι φορείς που ασχολούνται με αυτό καλούνται να ακούσουν , να κρίνουν και να επιλέξουν τις καλύτερες συνεργασίες για τον τόπο μας.
Ο Δήμος στέκεται δίπλα τους για να τους στηρίξει να τους ενισχύσει να τους οργάνώσει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά ο Δήμος χρηματοδοτεί επιλογές επαγγελματιών για την ανάπτυξη του τουρισμού. Επιλογή , απόφαση και ευθύνη μαζί.
Προχωράμε μπροστά βελτιώνοντας κάθε μέρα περισσότερο τις υπηρεσίες και τον τόπο μας χωρίς κανένα φόβο αλλά με το ίδιο πάθος για το Δήμο μας.