Το Όραμά μας

Image

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η βάση και τα θεμέλια της κοινωνίας, είναι σαν το φυτό που άμα έχει υγιείς ρίζες ευδοκιμεί.

Ο δήμος Ναυπλιέων είναι ο τόπος μας, η γη και οι άνθρωποι που πονάμε και αγαπάμε. Δεν είναι απλά ένα μέρος που ζούμε αλλά ένα κομμάτι της ίδιας μας της ζωής.

Η τοπική αυτοδιοίκηση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε τομέα της καθημερινότητας μας με σκοπό να διασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ανάπτυξη και ευημερία.

Στην καρδιά όλων των ενεργειών είναι ο πολίτης μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Άνθρωποι από όλους τους επαγγελματικούς χώρους με βασικές αρχές τη συνέπεια, την υπευθυνότητα, την αξιοκρατία και τη διαφάνεια θέτουμε υψηλούς στόχους για να βελτιώσουμε  την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και να δώσουμε την προοπτική ανάπτυξης αυτού του τόπου.

Κοιτάμε μόνο μπροστά και ενωμένοι. Αντλούμε ενέργεια από το όραμά μας για ένα δήμο Ναυπλιέων που το όνομά του θα συνδεθεί μόνο με θετικές αναφορές και με εικόνες βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας.

Για ένα δήμο που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα ως πρόκληση και θα τα μετατρέπει σε ευκαιρίες.

Η παράταξη μας «Ναύπλιο  Επόμενη Μέρα» με επικεφαλής το Δημήτρη Κωστούρο θέλει και μπορεί ,έχει όνειρα και ελπίδες ,έχει πρόγραμμα και ιδέες, έχει ανθρώπους άξιους και ικανούς να δουλέψουν για το συμφέρον όλων. Έχουμε Όραμα για Όλους. Η επόμενη μέρα θα είναι ξανά μια ξεχωριστή μέρα!